Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simpatičan video spot za izbore za Europski parlament sljedeće godine, objavljen je na Facebooku.


Europski parlament, Ured za informiranje u Hrvatskoj, objavio je spot za izbore za Europski parlament, koji bi mnoge mogao potaknuti da u svibnju izađu na birališta. 'Nismo sexy i to dobro znamo. Ali ipak odrađujemo stvari, alternativni video za Europske izbore 2014.! Nije službeni, no toliko nam je zabavan da smo ga morali podijeliti s vama. Video je vlasništvo Old Continent Agency i nije službeni promo Europskog parlamenta', napisali su na svojoj Facebook stranici.

Leko: Europski izbori 2014. test su potpore javnosti EU-u

Vezani članci Martna Bolšec Oblak objašnjava funkcije i ovlasti unutar EU (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Utječu na živote 500 milijuna Europljana: Evo koje su ovlasti šefova najvažnijih europskih tijela Valter Flego (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Flego: Kada uđem u EU parlament dajem ostavku na mjesto istarskog župana

Podsjetimo, prvi su to izbori za Europski parlament nakon stupanja na snagu Lisabonskog ugovora te će 500 milijuna građana Unije birajući europske zastupnike prvi put neizravno birati i idućega predsjednika Europske komisije.

Sve informacije o izborima za Europski parlament koji će se održavati od 22. do 25. svibnja, možete pronaći na službenim stranicama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook