Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok požara

VIDEO: Gorio luksuzni neboder u srcu Istanbula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašan požar izbio je u luksuznom neboderu u samom središtu Istanbula.

U Istanbulu je izbio požar u neboderu koji se nalazi u srcu grada. Zasad nema izvješća o smrti ili ozljedama,a ceste u blizini su zatvorene za promet iz sigurnosnih razloga, javlja The Malay mail.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Riječ je o luksuznom Polat Tower Residence neboderu koji ima 42 kata i nalazi se u okrugu Bešiktaš Istanbul.

Požar su navodno prouzrokovali tehnički problemi dijelu za klime uređajime koji se nalazi na vanjskoj strani zgrade.

'Svi su živi i zdravi napustili zgradu, a spasilo se i nekolko kućnih ljubimaca. Jako smo sretni da se nitko nije ozlijedio ili izgubio život', kazao je Adnan Polat, vlasnik zgrade te je dodao kako 'zgrada ima sustav ranog upozoravanja i ovaj je incident pokazao važnost takvog sustava'.

Gradonačelnik Istanbula, Mustafa Sarigul je kazao kako je jako dobro da je zgrada imala sustav za gašenje požara koji se automatski aktivira, inače bi bili suočeni s velikom katasrofom te je dodao kako unutrašnjost zgrade nije oštećena.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene