Obavijesti Video Pretražite Navigacija
26 mrtvih!

VIDEO Eksplodirao kamion pun pirotehnike i pod njim propao most!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Most se zbog snažne eksplozije urušio u dužini od 80 metara, a za sobom je povukao više osobnih i teretnih vozila.

Kamion natovaren pirotehnikom eksplodirao je tijekom prelaska mosta, pri čemu se most urušio, a najmanje 26 osoba je smrtno stradalo, izvijestio je međunarodni Radio Kina.

Pročitajte i ovo Marin Miletić i Marija Selak Raspudić nepoznati detalji Zašto nikada nije imala šanse protiv Miletića? Procurio dosad nepoznati razlog raskola u Mostu Kamion propao na mostu iznad rijeke Krapine - 3 Nije izdržao težinu FOTO Pokušao prevesti drva pa uništio most: Kamion propao dok je prelazio rijeku Krapinu

Most se zbog snažne eksplozije urušio u dužini od 80 metara, a za sobom je povukao više osobnih i teretnih vozila, prema snimkama prenesenima na blogovima.

Eksplozije pirotehničkog materijala koji nije uvijek u skladu sa sigurnosnim normama nisu rijetke u Kini oko praznika lunarne Nove godine koja ove godine pada 10. veljače.

Po radiju, do detonacije je došlo rano ujutro. Cestovni most visok više desetaka metara u tom je trenutku bio pun teretnih i osobnih vozila koja su se srušila zajedno s njim. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene