Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekala pomoć

VIDEO Djevojka tri sata visjela na stijeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Staroj planini u Srbiji tijekom ženske i muške avanturističke utrke dogodio se incident. Jedna je djevojka zapela na užetu te je tri sata visjela na njemu, čekajući pomoć.

Pročitajte i ovo Utrka konobara u Parizu - 3 Uoči Olimpijskih igara VIDEO Nasmiješeni, uzbuđeni, usredotočeni: Dvjesto konobara utrkivalo se središtem Pariza Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce

Do intervencije je došlo kada se 21-godišnja Dunja Jeličić iz Čelareva, spuštala konopcem niz stijenu visoku više od 20 metara.

Tijekom spuštanja, kosa joj se uplela u alku alpinističkog konopca pa je ostala 'zarobljena' na visini od dvadesetak metara, piše Alo.

'Kada sam završila utrku odlučila sam probati prvi put u životu taj spust', rekla je Dunja.

Havarija kajakom kod Biševa: Spasili ih s oštrih stijena

'Nisam se mogla pomaknuti ni gore ni dolje i tako sam visjela dobra tri sata. Bilo mi je teško i u jednom trenutku nisam osjećala ni noge. Hvala momcima koji su mi pomogli da se spustim', kaže Dunja.

Tijekom ovog incidenta nije zadobila ozlijede.

Aleksandar Krstović, član ekipe Gorske službe spašavanja koja je zajedno sa penjačima iz Niša sudjelovala u intervenciji, kazao je nakon uspješne intervencije kako djevojka nije ozlijeđena te da je intervencija u potpunosti uspjela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene