Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugroženo sve što voli

Video: Kongresnik zaplakao zbog naftne mrlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki kongresnik Charlie Melancon se slomio, a onda i skoro pustio suzu, na sastanku o naftnoj mrlji.

Republikanac Melancon je zajecao na sastanku pododbora, koji se sastao zbog naftne mrlje u Meksičkom zaljevu i njenim posljedicama. 'Oprostite mi' rekao je Melancon nakon neugodne pauze. No, rečenicu nije mogao dovršiti.

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Marija Vučković, ministrica poljoprivrede 10 najvažnijh točaka Ministrica Vučković nakon sastanka s poljoprivrednicima: "Manje-više je sve uvaženo"

Melancon se trenutno bori za mjesto u senatu i to s republikancem Davidom Vitterom. Svoje kratko svjedočenje otvorio je paljbom na listu pogrešaka koje se napravili njegovi kolege, a onda je iskritizirao sve one koji se bave samo političkim pokazivanjem na mjestu nekog događaja, piše The Huffington Post.

'Dosta mi je. Faza oporavka je kritična kao i faza reakcije. Naša kultura je ugrožena. Naša obalna ekonomija je ugrožena. Sve što poznajem i volim je ugroženo', rekao je. Kada je skoro zaplakao, ustao je i izašao iz prostorije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene