Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj u čudu

Nakon ručka u pubu stigla im kazna: Predugo ste jeli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj je ostala u čudu nakon što je kažnjena s oko 4.000 kuna jer im je trebalo predugo da pojedu ručak u pubu.

Učiteljica Tina Hoskins i 23 člana njezine obitelji sastali su se na godišnjem okupljanju u pubu Brewers Fayre u blizini njezina doma, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Njemačka vozila Mnoge čudi zašto to čini Mladić ima neobičan hobi: Prijavljuje prekršitelje, a zbog tih kazni već su platili više od 140.000 eura Tomislav Tomašević Bez privatnih investicija Sve o novom projektu garaže u Klaićevoj: "Gotovo će se poduplati kapacitet parkirnih mjesta u središtu grada"

Ali, iako su jela naručili i prije nego su došli u pub jer se radilo o većoj grupi, ručak je kasnio sat vremena po njihovom dolasku. Skupina se u pubu zadržala oko tri sata i uredno platila račun.

Nekoliko dana kasnije, četiri člana skupine primili su pisma u kojima ih se obavještava da ih se kažnjava sa 100 funti (oko 1.000 kuna) jer su prešli vremenski limit parkiranja na parkingu puba.

Policajcu ispred nosa uzeo parkirno mjesto pa ga ovaj uhitio i pretukao

Ali Tina kaže da ne bi premašili trosatni limit da im je hrana bila poslužena na vrijeme. 'Užasnuta sam što nam mogu zaračunati parkiranje, naročito kada se uzme u obzir koliko smo ondje potrošili. Neću platiti kaznu jer mislim da je to sramota', rekla je Tina.

Dodaje kako će obitelji predložiti da se sljedeće godine sastanu u ugostiteljskom objektu koji je više prijateljski raspoložen.

Voditelj puba se ispričao te ponudio platiti kaznu za parkiranje, budući da parkiralište pubu održava i naplaćuje treća strana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene