Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoću 350 uređaja

Varali kupce na postajama: Točili manje goriva, a naplatili više

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blizu Padove na sjeveru Italije zaplijenjena su 24 uređaja za istakanje goriva iz kojih je kupcima točeno manje litara nego što su stvarno plaćali.

Policija je provjerila 350 uređaja za istakanje goriva i ustanovila da je na crno prodana količina od 370.000 litara. Na dvjema benzinskim postajama, zaposlenici su bili još drskiji pa su kartice rastresenih kupaca teretili za više litara nego što je pisalo na ekranu uređaja, jer kupci nisu gledali račune. Primjerice, naplatili bi kupcu 80 litara goriva, a on je uzeo samo 77. Njima je to bila zarada od šest eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prijeti mu zatvor Mrtav pijan jurio automobilom pa se zabio u agregat na benzinskoj postaji Vandalizirana benzinska postaja i Rick Chow Lovio ga po ulici Stravičan zločin: Vlasnik trgovine ubio 14-godišnjaka zbog boce vode

>> VIDEO: Nestrpljiva vozačica digla benzinsku u zrak!

Prevare su najisplativije kod velikih kamiona u kojima je znalo nedostajati do 50 litara u odnosu na plaćenu količinu. Samo u 2011., poslovođe benzinskih postaja u tom području uskratili su kupcima preko 33.000 litara goriva u vrijednosti od približno 59.000 eura. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene