Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon ubojstva zapaljen stan

Užas u Njemačkoj: Ubijena dva brata i sestra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva brata i sestra u dobi od četiri do 12 godina ubijeni su u Dortmundu na zapadu Njemačke nakon čega je njihov stan zapaljen, objavila je njemačka policija.

Sumnja se da je za ubojstvo odgovorna partnerica njihova oca stara 29 godina, koja je u pritvoru, objavile su vlasti.

Vatrogasci su pozvani na mjesto događaja u petak oko pet sati ujutro. Otkrili su tijela dvoje djece, dječaka od četiri godine i djevojčice od 12. Njihov desetogodišnji brat, teško ozlijeđen, prevezen je u bolnicu gdje je podlegao ozljedama. Obdukcija je pokazala da su ubijeni.

Po istražiteljima, oca (41) se ne sumnjiči ni za što. Supruga mu je odavno umrla. U trenutku požara nije se nalazio u stanu.

U stanu te obitelji požar se dogodio i u veljači. Policija je zaključila da su ga izazvala djeca. Obitelj se tada preselila u prizemlje zgrade. (Hina)

Pročitajte i ovo Hrvatska vojska Hrvatska vojska Dok je jedni izbjegavaju, drugi uživaju: "Od malena me zanimala vojska, taj neki adrenalin" Slika nije dostupna Otprije poznati zbog sukoba Mali Lošinj: Brat upucao brata pred očima turista, preminuo tijekom pružanja pomoći

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene