Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Okrug Mississippi u saveznoj državi Arkansas zabranio je nošenje klaunovskih kostima do 01.studenog nakon što su diljem zemlje zabilježeni brojni slučajevi zastrašujućih klauna koji ljudima tjeraju strah u kosti.


Do zabrane je došlo nakon što su je jezivi klaunovi primjećeni kako pokušavaju namamiti djecu u šumu u jednom gradu u Južnoj Karolinu .

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Sastali se klaunovi na konvenciji Slika nije dostupna Klaunovi okupirali Meksiko

Student iz Teksasa policiji je pak prijavio kako ga je netko odjeven kao klaun pokušao zgrabiti u stambenom dijelu sveučilišnog kampusa.

Svaki stanovnik ovog okruga kojeg policija uhvati obučenog u klaunov kostim, bit će kažnjen sa 150 dolara., javlja BuzzFeed.

Čini se kako je jezivi trend klauna koji straše ljude zahvatio i Hrvatsku. Policiji je tako dojavljeno da je klaun viđen nešto prije podneva u Trilju kod osnovne škole, a navodno ga je vidio jedan učenik i nitko drugi osim njega. I tu je policija odradila posao i došla do saznanja da je 11-godišnjak zapravo samo vidio čovjeka s crvenim nosom.

Tek što su policajci odahnuli nove su im dojave stigle nešto prije 14 sati. Zbog jedne je policija ponovno pretraživala Trilj tražeći klauna kojeg zapravo nitko nije vidio već samo onaj koji je to prijavio, a njihove kolege u Splitu su klauna tražile u Gradskom kotaru Kamen-Šine gdje je zanimljivo da je dojavljivač, iako je klauna "vidio" jutros, to policiji prijavio tek sada.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju