Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klaunomanija u Dalmaciji

Učenik: Vidio sam klauna! Policija: Bio je to čovjek s crvenim nosom.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klaunomanija je zahvatila i najveću dalmatinsku županiju pa je tako u samo dva dana, u četvrtak i petak, splitska policija dobila četiri dojave o klaunovima u Solinu, Trilju i Splitu.

Dojavu o prvom klaunu policija je zaprimila u četvrtak oko 16:30 sati kada je netko potpuno anonimno javio da je blizu hotela u izgradnju, u Sv. Kaji kod Solina vidio klauna. Policijska patrola se brzo zaputila na mjesto događaja, no tamo nisu nikoga zatekli pa tako ni klauna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jezivi trend UVELI I KAZNE Odjenete li se kao klaun, ovdje biste mogli platiti više od 1.000 kuna Slika nije dostupna Veselo u Meksiku VIDEO: Klaun vodio misu

Prava pošast klaunova uslijedila je u petak. Policiji je tako dojavljeno da je klaun viđen nešto prije podneva u Trilju kod osnovne škole, a navodno ga je vidio jedan učenik i nitko drugi osim njega. I tu je policija odradila posao i došla do saznanja da je 11-godišnjak zapravo samo vidio čovjeka s crvenim nosom.

 

Tek što su policajci odahnuli nove su im dojave stigle nešto prije 14 sati. Zbog jedne je policija ponovno pretraživala Trilj tražeći klauna kojeg zapravo nitko nije vidio već samo onaj koji je to prijavio, a njihove kolege u Splitu su klauna tražile u Gradskom kotaru Kamen-Šine gdje je zanimljivo da je dojavljivač, iako je klauna "vidio" jutros, to policiji prijavio tek sada.

U policiji za Hinu kažu kako njihovi djelatnici provjeravaju sve dojave zbog kojih izlaze na teren. Posao su shvatili krajnje odgovorno i tvrde da nema mjesta nikakvoj panici.

I MUP je u četvrtak izvijestio da zbog pojačanog interesa javnosti za pojavu klaunova koji na ulicama plaše građane provjeravaju svaku zaprimljenu dojavu.

"O svakoj takvoj dojavi policija će neodložno postupiti i ovisno o utvrđenom činjeničnom stanju poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti", kažu u MUP-u.(Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene