Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MILIJUNI TABLETA

UPLETEN I BOLLYWOODSKI PRODUCENT Policija pronašla golemu količinu droge, vrijedne 450 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukupno je zaplijenjeno nevjerojatnih 23,5 tona sintetičke droge Mandrax, skrivene u tvornici gaziranih pića.

Milijuni tableta rekreacijske droge vrijedne gotovo 450 milijuna dolara zaplijenjeni su u Indiji te je uhićen bollywoodski filmski producent, objavili su u srijedu službenici.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Carinski službenici pronašli su više od dvadeset milijuna tableta droge Mandrax sakrivenih u tvornici gaziranih pića u gradu Udaipuru tijekom racije, što je jedna od najvećih zapljena droge u povijesti Indije.

Najib Shah, predsjednik središnjeg odbora za trošarine i carinu, rekao je kako su uhitili bollywoodskog filmskog producenta Subhasa Dudhanija zbog njegove uloge u sakrivanju droge.

"Sveukupna količina iznosi 23,5 tona", objavio je Shah u New Delhiju. Sumnja se da je droga trebala biti isporučena u Afriku. Mandrax je droga popularna na rave sceni u dijelovima Afrike i Azije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene