Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Upao u sportski klub, usmrtio instruktoricu i ranio dvije djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani maskirani muškarac upao je u petak u sportski klub u gradu Sasebu na južnom japanskom otoku Kyushu, usmrtivši na mjestu 26-godišnju instruktoricu plivanja, te ranivši osam osoba među kojima i dvije djevojčice, izvijestili su u petak japanski mediji.

Muškarac je upao u sportski klub koji se nalazi iznad supermarketa, nedugo nakon 19 sati i otvorio vatru iz puške, izvijestili su očevici. Nakon pucnjave je uspio pobjeći na stražnji izlaz kluba.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Policija za njim još traga. Među osam ozlijeđenih, koji su prebačeni u bolnicu, dvije su djevojčice u dobi od devet i deset godina. One su zadobile ozljede od metaka u području nogu, prenijela je agencije Kyodo.

Za brojne oružane napade koji su se dogodili tijekom godine diljem južnog Japana policija okrivljuje raskol među članovima bivše jedinstvene zločinačke organizacije, koja se postupno 'raspada' na manje protivničke bande. Nije poznato je li današnji napad povezan sa spomenutim događajem, a policija zasad odbija komentirati incident.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene