Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Previše se približio ogradi

Unatoč primirju: U Gazi ubijen Palestinac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U izraelskoj pucnjavi duž granice s Pojasom Gaze u petak je ubijen jedan Palestinac, a nekoliko ih je ranjeno, dva dana nakon početka primirja između Hamasa i Izraela koje se dosad uglavnom poštivalo.

Glasnogovornik Hamasa optužio je Izraelce da su prekršili dogovor o primirju postignut pod okriljem Egipćana te je kazao kako će se žaliti Kairu. Glasnogovornica izraelske vojske rekla je kako vojska provjerava informacije o incidentu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se ispituje Pet izraelskih jedinica odgovorno za teška kršenja ljudskih prava prije Gaze, ali to neće utjecati na prodaju američkog oružja tim jedinicama Ismail Hanija Zračni napad Izraelci ubili tri sina i unuke šefa Hamasa u Gazi, on poslao važnu poruku

>> Abbas čestitao šefu vlade Hamasa u Gazi na pobjedi

Liječnici tvrde da je ubijen 23-godišnji mladić nakon što se približio sigurnosnoj ogradi postavljenoj duž granice s Gazom.

Član obitelji poginulog mladića koji je bio na mjestu događaja za Reuters je rekao kako je on pokušao na ogradu objesiti zastavu Hamasa te da je izraelski vojnik triput pucao u zrak prije nego što je ispalio hitac koji je mladića pogodio u glavu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene