Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz pomoć majke

Sve za lovu: 'Umro' zbog 240 tisuća dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetosmogodišnji Australac i njegova majka lažirali su njegovo utapanje u Ekvadoru kako bi dobili novac od osiguranja u iznosu od 240.000 australskih dolara (206.000 američkih dolara), rečeno je na sudu u Sydneyu.

Paulu Terroniju, optuženom za korištenje krivotvorene putovnice i uzimanje novca na prijevaru, odbijena je jamčevina. Terroni je otišao iz Australije u Ekvador 2006. godine i iduće godine se 'utopio'. Osiguravajuća tvrtka je otkrila da se nije utopio i da je izvadio ekvadorsku putovnicu na drugo ime te se vratio u Australiju s tom putovnicom 2008. Protiv njegove majke, 56-godišnje Diane Terroni, podignuta je slična optužnica, ali je puštena na slobodu uz jamčevinu. (Hina)

Pročitajte i ovo Policijski auto Po nalogu EPPO-a Cure detalji akcije europskih tužitelja: Zbog milijunske prijevare uhićeni direktor kutinske tvrtke, sudski vještak i ovlašteni inženjer elektrotehnike 750.000 prometnih prekršaja prošle godine Pokrovitelj Osiguraj.me 750.000 prometnih prekršaja prošle godine: Znate li kolike su kazne za najčešće?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene