Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadživio gospodara

Tarzanova Cheeta umrla na Badnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjećate li se filmova o Tarzanu iz 1930-ih godina? Njegov ljubimac Cheeta, preminuo je na Badnjak, 24. prosinca, od zatajenja bubrega, nadživjevši oboje glavnih glumaca navedenog filma.

O smrti te popularne čimpanze izvijestilo je prihvatilište za životinje s Floride. Cheeta je umro u dobi od 80 godina.

Pročitajte i ovo Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut" Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

Debbie Cobb, direktorica prihvatilišta istaknula je za The Tampa Tribune kako je Cheeta bio vrlo društven, volio slikati prstom te da je volio vidjeti ljude kako se smiju.

Cheeta je u filmovima o junaku iz afričke džungle Tarzanu imao ulogu komičnog ljubimca. Originalnog Tarzana glumio je američki zlatni olimpijac u plivanju Johnny Weissmuller.

U prihvatilište je došao oko 1960. iz Weissmullerovog doma. Iako Cobb tvrdi kako Cheeta nije bio problematičan, volonter Ron Priest tvrdi kako bi bacao uokolo fekalije ako bi vidio nešto što mu se nije sviđalo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene