Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Sloveniji

Umrla djevojčica koju je otac bacio s 9. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petogodišnja slovenska djevojčica koju je otac bacio s devetog kata, umrla je nakon tri dana borbe za život. Otac koji je skočio za njom, poginuo je na licu mjesta.

Podsjetimo, toj obiteljskoj tragediji prethodila je svađa roditelja djevojčice u stanu njihove dadilje, piše 24ur.com. Nakon svađe otac se sa kćeri povukao u stan i zaključao, a njegova supruga pozvala je policiju.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama...

>> Bacio kćerkicu s 9. kata pa skočio za njom

Kako policija nije uspjela ući unutra zbog prijetnji oca da će dijete baciti kroz prozor, na mjesto događaja pozvani su vatrogasci, koji su odmah počeli postavljati zračni jastuk. Ipak, otac djevojčice, prema izjavama očevidaca toliko je jako zamahnuo da je nesretno dijete uspio baciti preko zračnog jastuka na parkirani automobil.

Policija više nije čekala i krenula je s provaljivanjem u stan, no otac se bacio kroz prozor, prethodno uzevši zalet kako bi i sam promašio zračni jastuk. Pao je na betonsku ogradu i poginuo na licu mjesta. Njegova kćer tri dana se borila za život, no liječnici je ipak nisu uspjeli spasiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene