Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužna priča

Umirući otac kćeri piše pisma sa savjetima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnji Ben Thomas prije dvije je godine doznao da boluje od neizlječive bolesti. Jednogodišnjoj kćerki odlučio je napisati pisma sa savjetima koji će joj pomoći u odrastanju.

Ben Thomas obolio je od neizlječive bolesti mišića, a liječnici su mu prije dvije godine dali još nekoliko godina života. U međuvremenu je dobio kći i najteže mu pada što je neće gledati dok odrasta. Sve donedavno Ben se bavio penjanjem i biciklizmom, a njegova supruga kaže da im je bilo najteže gledati kako ga tijelo postepeno izdaje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon šokantnih objava Stigli nalazi inspekcije u KB-u Dubrava: Vlada smijenila Upravno vijeće bolnice Pismo koje je obitelji napisao Slobodan Praljak (Foto: Dnevnik.hr) - 3 ''Mislim da ćeš pismo morati objelodaniti" Ekskluzivno: Pisma koja je Praljak poslao supruzi jasno otkrivaju motiv njegova čina

>> Ranije rodila kako bi umirući suprug vidio dijete

Slično poput knjige mlade spisateljice Cecilie Ahern i njezine knjige 'PS, I Love You', Ben je odlučio pisati pisma za svoju kćer. U njima joj piše o svojim razmišljanjima i daje savjete za koje vjeruje da će joj pomoći u odrastanju kada on ne bude s njom.

'Najviše me usrećuje to što još uvijek mogu nasmijati svoju kćer. Pišem joj pisma kako bi zabilježio vrijeme koje smo proveli zajedno', kaže Ben i dodaje da mu je najvažnije da njegova kći bude sretna u životu. Kaže da kao vjernik zna da će se kad tad sresti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene