Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzeo pravdu u svoje ruke

Ukrajinac odsjekao penis muškarcu koji mu je silovao ženu. Mogao bi dobiti veću kaznu od one koja prijeti silovatelju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
27-godišnjak iz Ukrajine suočen je s dugotrajnom zatvorskom kaznom nakon što je muškarcu koji mu je silovao ženu odsjekao penis. Mediji navode da bi 27-godišnjak mogao u zatvoru provesti duže vremena od silovatelja.

Ukrajinac je bio na povratku kući kad je ostao zatečen prizorom ispred sebe u selu Ševčenkovu. Ranije te večeri, bračni par je bio u lokalnom restoranu s prijateljima. Njegova supruga je, prema pisanju medija, s večere otišla nešto ranije, oko jedan sat iza ponoći. Hodala je prema zgradi kad ju je s leđa napao 25-godišnji Dmitry Ivchenko.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Rukom joj je prekrio usta kako bi je spriječio da vrišti i odvukao ju je u grmlje pored zgrade. Njezin 27-godišnji suprug večeru je napustio desetak minuta kasnije. Kad je stigao u blizinu stambenog bloka, čuo je šum iz grmlja. Prišao je bliže i vidio prizor koji ga je šokirao.

27-godišnjak je u istom trenutku napao silovatelja. Snažnim udarcima po glavi ga je ošamutio, a onda je zgrabio vojni nož koji je imao i silovatelju odsjekao penis. "Preneraženi suprug je izgubio kontrolu nad sobom i svojim postupcima, nije shvaćao što radi", kazao je njegov odvjetnik Dmitry Spaskin.

Ivchenko je počeo urlati od bolova, a njegovi krici probudili su cijelo susjedstvo. Stanovnici su pojurili na mjesto događaja, piše Daily Mail. Pozvana je hitna pomoć i policija. "Nakon svega, suprug silovane žene je u šoku samo odšetao. Prošao je 13 kilometara i stigao do susjednog sela. Tamo je zamolio prolaznika da ga odvede na policiju. Dana 13. listopada u 7 sati ujutro predao se policiji i priznao što je učinio", dodao je Spaskin. Njegov branjenik optužen je za nanošenje teške tjelesne ozljede i stavljen u kućni pritvor.

25-godišnji silovatelj Dmitry Ivchenko, za kojega je utvrđeno da je tijekom napada na ženu bio pijan, prevezen je u Okružnu bolnicu u Ševčenkovu gdje je hitno operiran. "Pacijentovo stanje zahtijevat će dugotrajno liječenje", kazao je šef kirurgije Sergej Mitrakov. Liječnici za sada ne mogu pretpostaviti kolike su šanse da penis, koji su mu prišili natrag, povrati svoju punu funkcionalnost.

Policija je protiv silovatelja pokrenula kazneni postupak, a njegov boravak u bolnici je pod policijskim nadzorom. Poznato je da je Ivchenko nezaposlen i nije oženjen. "Silovatelj je kazao da ga je djevojka izbacila prije tjedan dana i da je na dan incidenta popio litru vodke. Za sada odbija reći više", kazala je tužiteljica Tetiana Vasileva. Lokalni mediji javljaju da je suočen s kaznom zatvora kraćom od one koju bi mogao dobiti suprug silovane žene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene