Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Austrijska policija sumnja da iza ove tragedije stoji bugarsko-mađarsko krijumčarska skupina.


Talijanska policija uhitila je deset osoba osumnjičenih za višestruko ubojstvo i pomaganje u krijumčarenju migranata nakon što su tijela 52 migranta pronađena ovoga tjedna u brodu, a mađarska policija uhitila je tri Bugara i jednog Afganistanca nakon što je u napuštenom kamionu u Austriji otkriveno 71 truplo.

Vezani članci Djeca, ilustracija Raspela u učionicama, redovnice vode molitvu prije nastave: "Da djeca nauče biti dobri kršćani i dobri Mađari" Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

U kamionu su prema rezultatima istrage bile izbjeglice iz Sirije, a pronađen je u četvrtak na zaustavnom traku autoceste na istoku Austrije, blizu mađarske granice.

Tragedija u Austriji - Iz napuštenog kamiona izvukli 71 tijelo

Austrijska policija sumnja da iza ove tragedije stoji bugarsko-mađarsko krijumčarska skupina. Jedan od trojice uhićenih je Bugarin libanonskog podrijetla, navodno vlasnik kamiona. Policija u Palermu na Siciliji zadržala je osumnjičene osobe nakon što je brod švedske obalne straže u četvrtak doplovio s tijelima žrtava i stotinama preživjelih. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook