Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni kradljivci dragulja vrijednih više 100 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Monaku su uhićeni državljanin Srbije i državljanin BiH koji su osumnjičeni da su članovi bande 'Pink Panther' koja se sumnjiči za najmanje 100 oružanih pljački nakita. U tim su pljačkama otuđili nakit vrijedan više od 100 milijuna eura.

Dvojica osumnjičenih, 27-godišnji državljanin Srbije čije ime nije poznato i 30-godišnji Duško Poznan iz BiH, uhićeni su prije nekoliko dana. 

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Mrtvi nakon napada bande u Haitiju Vlada stanje panike FOTO Otočna država u kaosu, tijela leže po ulicama: "Ovo je užas, kao u Pobješnjelom Maxu!"

Jedan je uhićen jer ga je policajac, dok je uzimao njegovu izjavu o prometnoj nesreći u koju je bio upleten, prepoznao sa slike koju je Interpol proslijedio svim policijskim stanicama.

Ubrzo nakon toga, uhićen je i drugi osumnjičenik. Vjeruje se da obojica pripadaju kriminalnoj grupi pod nazivom 'Pink Panther', koja se povezuje s najmanje 100 oružanih pljački u gotovo 20 zemalja, stoji na službenim stranicama Interpola.

Na osnovu podataka Interpola, dvojica uhapšenih traženi su u više zemalja, uključujući Švicarsku, Lihtenštajn i Ujedinjene Arapske Emirate.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene