Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni jer su napili 11-mjesečnu bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amanda Elbert i njezin zaručnik Edward L. Williams uhićeni su pod sumnjom da su napili Amandinog 11-mjesečnog sina. Biološki otac odveo je Korbina u polusvjesnom stanju u bolnicu, a liječnici su pregledom ustanovili kako dječak u krvi ima 0,118 promila alkohola.

Da se s dječakom nešto neobično događa primjetio je otac koji ga je došao pokupiti kod svoje bivše supruge, 19-godišnje Amande. Dječaka je pronašao u polusvjesnom stanju.

Pročitajte i ovo Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave

Korbina je odmah odvezao u bolnicu gdje su liječnici u njegovoj krvi pronašli veću količinu alkohola od zakonski dozvoljene, koja iznosi 0,08 promila.

Dječakova majka, koja je u drugom stanju, i njezin 29-godišnji zaručnik privedeni su zbog sumnje da su dječaku dali alkohol, jer se čini nemogućim da je sam došao u kontakt s njim. 

Istražitelji kažu kako je Williams priznao da je tu večer pio pivo u društvu prijatelja koji je pio viski. No, kaže kako dječak nije imao nikakav kontakt s alkoholom. Majka tvrdi kako nitko ne pije alkohol u blizini njezina sina. 

Amanda kaže kako nikada nije napravila ništa čime bi naudila djetetu.

'On ima 11 mjeseci i nikada nije imao niti modricu. Ponašam se veoma zaštitnički prema njemu. Nikada nije bio bolestan i nikada nije bio u bolnici', kaže Amanda.

Edward tvrdi kako nitko djetetu nije dao alkohol. 

'Mrzim to što se dogodilo djetetu i mrzim situaciju u kojoj smo se zatekli. Ali ja govorim istinu,' kaže Williams. 

I dok Amanda i Edward tvrde kako nemaju pojma na koji je način dječak došao do alkohola te čekaju davanje iskaza pred istražnim sucem, policija je Korbina predala na skrb biološkom ocu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene