Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amanda Elbert i njezin zaručnik Edward L. Williams uhićeni su pod sumnjom da su napili Amandinog 11-mjesečnog sina. Biološki otac odveo je Korbina u polusvjesnom stanju u bolnicu, a liječnici su pregledom ustanovili kako dječak u krvi ima 0,118 promila alkohola.


Da se s dječakom nešto neobično događa primjetio je otac koji ga je došao pokupiti kod svoje bivše supruge, 19-godišnje Amande. Dječaka je pronašao u polusvjesnom stanju.

Vezani članci Policija alkotestira vozače, arhiva (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Hoće li se ukinuti dopuštenih 0,50 promila za vozače? Novi Nacionalni plan sigurnosti cestovnog prometa donosi velike promjene Zabava ih prizemljila (Foto: klyker.com) Što će im treća žica kad imaju alkohol: Znaju kako se uzemljiiti i bez obrtničke škole

Korbina je odmah odvezao u bolnicu gdje su liječnici u njegovoj krvi pronašli veću količinu alkohola od zakonski dozvoljene, koja iznosi 0,08 promila.

Dječakova majka, koja je u drugom stanju, i njezin 29-godišnji zaručnik privedeni su zbog sumnje da su dječaku dali alkohol, jer se čini nemogućim da je sam došao u kontakt s njim. 

Istražitelji kažu kako je Williams priznao da je tu večer pio pivo u društvu prijatelja koji je pio viski. No, kaže kako dječak nije imao nikakav kontakt s alkoholom. Majka tvrdi kako nitko ne pije alkohol u blizini njezina sina. 

Amanda kaže kako nikada nije napravila ništa čime bi naudila djetetu.

'On ima 11 mjeseci i nikada nije imao niti modricu. Ponašam se veoma zaštitnički prema njemu. Nikada nije bio bolestan i nikada nije bio u bolnici', kaže Amanda.

Edward tvrdi kako nitko djetetu nije dao alkohol. 

'Mrzim to što se dogodilo djetetu i mrzim situaciju u kojoj smo se zatekli. Ali ja govorim istinu,' kaže Williams. 

I dok Amanda i Edward tvrde kako nemaju pojma na koji je način dječak došao do alkohola te čekaju davanje iskaza pred istražnim sucem, policija je Korbina predala na skrb biološkom ocu.