Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatio ga pas

Uhićen najtraženiji kriminalac nakon sedam godina bijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je uhićen je najtraženiji australski kriminalac nakon 7 godina bijega. Sakrivao se u osamljenom dijelu pokrajine New South Wales, živio je u divljini.

Australska je policija nakon sedam godina bijega uhvatila Malcolma Naden, osumnjičenog za ubojstvo. Naden se pokazao pravim stručnjakom za preživljavanje u australskoj divljini. Često je provaljivao u napuštene farme, te tamo nabavljao potrepštine, nakon čega bi se vraćao u izolaciju.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Iako ga je policija noćas okružila, ipak je pokušao pobjeći, no njegov zaustavio ga je policijski pas imena Chuck. 'Ovaj čovjek je stručnjak za divljinu. Uvjeti s kojima smo se susreli bili su strašni, a on ovaj prostor poznaje bolje od svog džepa', rekao je Andrew Scipione načelnik policije New South Walesa.

Naden je osumnjičen za dva ubojstva, ali bi mogao biti umješan u još jedan napad i u pucnjavu na policajca. Za njim je bila raspisana nagrada od 250,000 australskih dolara.

Naden se neko vrijeme sakrivao i u zoološkom vrtu u kojem je krao trulo voćemeso koje je preostalo životinjama u ZOO-u.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene