Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prema granici s Hrvatskom

Ugašeno više požara kod Čapljine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gasitelji na području Čapljine spasili su u posljednja 72 sata više poslovnih zgrada i obiteljskih domova od desetaka požara, a najteži je ugašen tijekom poslijepodneva u južnom dijelu općine prema granici s Hrvatskom.

U gašenju požara na području naselja Dretelja pripadnici vatrogasce službe proveli su više od 24 sata. Plameni jezici su progutali hektare borove šume i niskog raslinja a samo zahvaljujući velikim naporima vatrogasaca požar nije zahvatio velike gospodarske zgrade, poljoprivredna doba i skladišta te obiteljske kuće.

Oko podneva izbio je i požar u naselju Opličićima gdje je gorjela trava i nisko raslinje, a požar se nošen vjetrom približio do samog naselja, gdje je ugrozio više stambenih jedinica i gospodarskih zgrada. Vatra je stavljena pod nadzor teko oko 17 sati, a požarište će se nadzirati tijekom cijele noći. (Hina)

Pročitajte i ovo Požar u Crikvenici Požar je izazvao oštećenja Dvojica privedena zbog izazivanja nekoliko požara u Crikvenici U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene