Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ubojstvo 35-godišnjeg S.K., koje je uznemirilo žitelje Batajnice, beogradska policija je riješila četiri dana nakon zločina. U petak ujutro, beogradska policija uhapsila je ubojicu - žrtvinog 65-godišnjeg susjeda P.K.


Beogradska policija P.K. sumnjiči da je u ponedjeljak popodne, nakon svađe u prometu, mačetom ubio 35-godišnjaka. Najprije mu je isjekao nos, a zatim mu zadao smrtonosni udarac - presjekao mu je arteriju zbog čega je iskrvario za nekoliko minuta, piše Blic.

Vezani članci Till Lindemann Slavni roker oduševljen srpskim striptiz barom: Uživao s plesačicama, a imao je samo jedan zahtjev Jelena Karleuša i Jelena Rozga Emotivan susret dviju Jelena u Beogradu, fanovi žele duet: "Hvala ti na lijepim riječima"

Osumnjičeni je pronađen zahvaljujući sigurnosnim kamarama s obližnje kuće, gdje se u jednom trenutku pojavio kako prolazi ulicom. Zatim je priveden i u policiji ga je prepoznala N.K., supruga ubijenog. Šezdesetpetogodišnjak je uhićen u petak ujutro, ispitan je u policiji te je potom pušten kući.

Kada je beogradska policiju dobila nalaze vještačenja DNK tragova, u nedjelju ujutro je ponovno uhićen i odveden na ispitivanje u tužiteljstvo. Njegova obitelj ne može povjerovati da je počinio zločin.

"Nikada se ni s kim nije ni posvađao, a kamoli potukao. On je dobar čovjek. A i toliko je mršav da ne vjerujemo da je imao snage ubiti nekoga", kažu susjedi muškarca osumnjičenog za ubojstvo.

Ugušio suprugu kravatom nakon što mu je oprostila na sudu: 'Učinio sam to da dovršim posao'

"Pitajte susjedstvo kakav je moj otac. Ni mrava ne bi zgazio. Ne vjerujem da je to učinio. Živim s njim. Valjda bih primijetio neku promjenu u njegovom ponašanju. Te večeri je išao kod tete odnijeti joj večeru i usput je svratio u trgovinu kupiti kruh. Nije nosio nikakav nož, niti se vratio kući krvav", ispričao je ubojičin sin.

Tvrdi da njegov otac nema zelenu jaknu, kakvu je opisujući ubojicu navela supruga žrtve. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook