Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprost i kazna

Ugušio suprugu kravatom nakon što mu je oprostila na sudu: 'Učinio sam to da dovršim posao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stavio je kravatu oko vrata da bi na sudu izgledao kao netko vrijedan poštovanja. Istom kravatom je, nakon suda, ugušio suprugu.

Andrea Crew (31) iskazala je milost prema svojem suprugu Calebu (27), jer ga je slijepo voljela. Na sudu su završili jer ju je on polio motornim uljem po glavi i prijetio joj fizički.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Kad je Andrea shvatila da bi joj suprug mogao završiti u zatvoru te da bi njihova djeca mogla ostati bez oca na neko vrijeme, ona se nije mogla nositi s tim i prije nego što je proces počeo, povukla je sve optužbe protiv njega i oboje su krenuli prema kući automobilom.

Nažalost, Caleb nije prepoznao njezinu milost i ljubav, već ju je samo par sati kasnije, ubio na posebno brutalan način te njihovo dvoje djece lišio majke.

'Zbogom'

Dok su se zajedno vozili prema kući u Fairfaxu, u Virdžiniji, opet je izbila svađa među njima te je Andrea opet zaprijetila zvanjem policije i prijavom. Caleb je u napadu bijesa automobil zaustavio ispred jedne banke te je povukao suprugu na stražnje sjedalo i ugušio je golim rukama.

Kad je osjetio da još uvijek ima bilo, iako nije bila pri svijesti, skinuo je sako i nagurao ga u njezina usta i sve stegnuo kravatom, koju je obukao samo da bi na sudu izgledao uglednije. "Zbogom", bile su njegove posljednje riječi suprugi Andrei, dok joj je uzimao posljednji dah života, prenosi Mirror.

Njezino tijelo bacio je u obližnjem šumarku te otišao po djecu kod babysittera da ih odvede kući. Nakon što ih je stavio na spavanje u krevet, vratio se po suprugino tijelo, strpao ga u vreću, zajedno s ruksakom koji je otežao kamenjem i utezima. Nakon toga tijelo je odvezao do obližnjeg mosta i bacio ga u rijeku Occoquan.

Idućeg dana prijavio je nestanak supruge policiji, izmislivši priču kako je samo otišla iz auta nakon nove svađe i rekla mu da će uzeti i djecu sa sobom te da ga ostavlja. Nekoliko dana kasnije ribič je pronašao tijelo u rijeci i ono je pozitivno identificirano.

Priznao sve

Caleb je sve priznao nakon toga. "Uzeo sam joj mobitel. Zgrabio sam je iz sjedala. Bila je vrlo lagana. Zgrabio sam je za vrat i ugušio je na stražnjem sjedalu. Prva stvar koju sam rekao bila je zbogom. Znao sam da jednom kad krenem tim putem, više ne mogu nazad. Rekla mi je 'Molim te, Caleb', počeo sam plakati, ali nisam mogao stati", rekao je opisujući sam čin. Upitan zašto je upotrijebio sako i kravatu, odgovorio je jezivo pragmatično - "Da dovršim posao".

Nakon što je isprva odbacio optužbe za ubojstvo s predumišljajem, potiho je svojem šokiranom odvjetniku rekao na prvom danu suđenja da želi promijeniti iskaz i priznati krivnju. Odlučio se suočiti sa svojim zločinom i to je šokiralo sve prisutne.

Caleb Crew služi doživotnu zatvorsku kaznu za ubojstvo supruge, a s odsluženjem je počeo u siječnju 2015. godine. On je bivši marinac koji je služio u Adfganistanu. Njihovi prijatelji i rodbina tvrde da je uvijek bio nasilan prema Andrei te da su se stalno svađali oko novca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene