Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našao ga brat

Ubio ga bik Mercan kojeg je odgojio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ibrahim Halilović svog je bika pripremao za borbu na lokalnoj koridi, a on ga je pregazio..

Dok je pripremao bika Mercana za borbu, 33-godišnji Ibrahim Halilović iz Orašca, sela udaljenog desetak kilometara od Visokog, smrtno je stradao, javlja Dnevni avaz. Ibrahim je bika odveo na napuštenu pistu Aerodroma Visoko na Paljikama nedaleko njegove kuće.

Pročitajte i ovo Objegli bik u Peruu opasna tradicija VIDEO Panika na Festivalu krvi: Životinja pobjegla od mučne smrti, ozlijeđeno više ljudi Slika nije dostupna Nezgoda u Posušju Povratak s bikijade umalo završio tragedijom, muškarca ubo bik: ''Životno je ugrožen''

 Bik je bez nadzora lutao, dok ga nije ugledao Željko Bajić iz susjednog sela Paljike. On je pozvao Abdulaha, Ibrahimovog brata, koji nije znao da je bik izveden iz štale. Abdulah je otišao do piste i pronašao nastradalog brata kako leži na zemlji. Odmah je prevezen na Odjel hitne pomoći Doma zdravlja u Visokom, gdje je liječnik proglasio smrt.
Pretpostavlja se da je bik, kojeg su braća odgojila, pregazio Ibrahima. Na tijelu nije bilo vidljivih povreda.

Abdulah je bika Mercana htio prodati. Ibrahim se s time nije slagao, jer se već prijavio za sudjelovanje na koridi na Bucima početkom sljedećeg mjeseca.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene