Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer poslijepodne u stambenoj zgradi u zapadnom dijelu Manhattana 44-godišnji Hector Quinones ustrijelio je 87-godišnjeg Fernanda Gonzaleza, njegovog 54-godišnjeg sina Carlosa i 24-godišnjeg unuka.


Do višestrukog ubojstva došlo je zbog sukoba oko droge,pretpostavlja policija,a piše Dailynews.com. Nakon počinjenih ubojstava u stan na Manhatannu došle su Carlosova supruga i kći te iznenadile ubojicu koji su nastavio s pucnjavom. Ranio je majku, a djevojčica je uspjela pobjeći u spavaću sobu.

Zaključala se u sobu u kojoj su se nalazili ubijeni otac i brat. Nakon što je počinio ubojstva, Hector Quinones je bježao vatrogasnim stepenicama pri čemu je pao s trećeg kata i na mjestu ostao mrtav. Ubojica, koji je nedavno pušten iz zatvora, navodno se s Carlosom poznavao iz zatvorskih dana.

Vezani članci Fail Klizanje u parovima je zimski sport kojim se ne želite baviti na svojem prilazu Ana Brnabić, Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović Šokantan potez srbijanskog predsjednika: Na javnoj televiziji pokazivao slike masakriranih tijela navijača