Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u New Yorku

Ubio djeda, sina i unuka pa pao i na mjestu ostao mrtav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer poslijepodne u stambenoj zgradi u zapadnom dijelu Manhattana 44-godišnji Hector Quinones ustrijelio je 87-godišnjeg Fernanda Gonzaleza, njegovog 54-godišnjeg sina Carlosa i 24-godišnjeg unuka.

Do višestrukog ubojstva došlo je zbog sukoba oko droge,pretpostavlja policija,a piše Dailynews.com. Nakon počinjenih ubojstava u stan na Manhatannu došle su Carlosova supruga i kći te iznenadile ubojicu koji su nastavio s pucnjavom. Ranio je majku, a djevojčica je uspjela pobjeći u spavaću sobu.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara

Zaključala se u sobu u kojoj su se nalazili ubijeni otac i brat. Nakon što je počinio ubojstva, Hector Quinones je bježao vatrogasnim stepenicama pri čemu je pao s trećeg kata i na mjestu ostao mrtav. Ubojica, koji je nedavno pušten iz zatvora, navodno se s Carlosom poznavao iz zatvorskih dana.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene