Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sumnja se da su zločin počinili 19-godišnja kći Hannah te njezin 21-godišnji dečko Tommy Schaefer, koji su uhićeni svega nekoliko sati nakon što je policija pronašla mrtvo tijelo ugurano u kovčeg!


Majka i kći nekoliko su dana u hotelu bile same, a onda im se pridružio Tommy Schaefer. Dan prije nego što je pronađeno njezino mrtvo tijelo, nadzorne kamere snimile su žrtvu i Schaefera kako se svađaju u predvorju hotela.

Vezani članci Hotelu u BiH, simbolu rata, prijeti zatvaranje - 2 Korona kriza dovela legendarni sarajevski hotel dovela je na rub opstanka: U njemu su bili smješteni svi strani novinari tijekom rata u BiH Ekaterina K (Foto: Privatni album) Mlada blogerica koju su uspoređivali s Audrey Hepburn pronađena mrtva, riječ je o ubojstvu

Idući se dan mladi par odjavio iz hotela te pozvao taksi u koji su utovarili nekoliko kovčega, uključujući i onaj u koji su ugurali tijelo žrtve. No, umjesto da su ušli u taksi oni su se išuljali iz hotela na stražnji izlaz, ali i tamo su ih snimile nadzorne kamere.

Na kijevskom trgu pronašli obješenog muškarca!

Vozač taksija čekao ih je dva sata, ali nakon što se nisu pojavili krenuo je do najbliže policijske stanice gdje je policija otkrila polugolo mrtvo tijele 62-godišnje žene, zamotano u plahtu i ljepljivu traku.

Policija je dvojac uhitila u hotelu udaljenom svega nekoliko kilometara od mjesta događaja,a smatra se da je žrtva preminula od posljedica udaraca tupim predmetom u predjelu glave, prenosi DailyMail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook