Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je Amerikanka u vrećici kupljenog smrznutog povrća pronašla glavu zmije.


‘Kada sam otvorila vrećicu vidjela sam nešto, ali nisam bila sigurna što je to. Mislila sam da se radi o kamenu jer bilo je tvrdo’, rekla je Ernestine Jamison iz Teksasa. Ali nakon pomnog promatranja cijela je njezina obitelj zaključila da je zeleno crni predmet koji se našao u njihovoj večeri zapravo glava zmije, piše news.com. Nakon toga, kako je ispričala Ernestine, mlađa su djeca počela vrištati, a 15-godišnja kćer Sarah uzela je kameru i snimila neočekivani prizor.

Vezani članci Patlidžan Nije za one slabog želuca: Počela rezati patlidžan pa otkrila sablazan prizor Minijaturna žetva Žetva je ove godine potpuno propala, morali su se pohvaliti urnebesno minijaturnim plodovima

'Vidjela sam velike oči, s otvorenim ustima i isplaženim jezikom, izgledala je kao da je spremna za napad’, ispričala je Ernestine. Proizvođač povrća u kojem je pronašla glavu zmije, ponudio joj je 166 američkih dolara, ali Australka je novac odbila. U pismu koje su joj poslali odbacili su svaku odgovornost te napomenuli kako glava nije zmije već žabe.