Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrznuto povrće

U večeri pronašla glavu zmije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Amerikanka u vrećici kupljenog smrznutog povrća pronašla glavu zmije.

‘Kada sam otvorila vrećicu vidjela sam nešto, ali nisam bila sigurna što je to. Mislila sam da se radi o kamenu jer bilo je tvrdo’, rekla je Ernestine Jamison iz Teksasa. Ali nakon pomnog promatranja cijela je njezina obitelj zaključila da je zeleno crni predmet koji se našao u njihovoj večeri zapravo glava zmije, piše news.com. Nakon toga, kako je ispričala Ernestine, mlađa su djeca počela vrištati, a 15-godišnja kćer Sarah uzela je kameru i snimila neočekivani prizor.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaustavljen na granici Hrvati ga baš vole jesti, a sada pronađen štetan pesticid u njemu: Kamion vraćen u Egipat Rajčice - 4 Berba podbacila Kupci će biti gladni domaće hrane: "Imamo manje za bar 40 posto"

'Vidjela sam velike oči, s otvorenim ustima i isplaženim jezikom, izgledala je kao da je spremna za napad’, ispričala je Ernestine. Proizvođač povrća u kojem je pronašla glavu zmije, ponudio joj je 166 američkih dolara, ali Australka je novac odbila. U pismu koje su joj poslali odbacili su svaku odgovornost te napomenuli kako glava nije zmije već žabe.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene