Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka osmorki kaže da se nije seksala više od osam godina. Nadya Suleman tvrdi da je posljednji put s muškarcem izašla mnogo prije nego je rođen njezin prvi sin koji sada ima sedam godina, a kao i sva njezina djeca, začet je umjetnom oplodnjom.


Majka 14 djece kaže da neće izlaziti dok njezino najmlađe dijete ne napuni 18 godina. U prvom intervjuu koji je dala britanskim medijima, 33-godišnja Nadyja priznaje da se upoznala s donatorom sperme, Davidom Solomonom u noćnom klubu i s njim izašla u kino jednom prije nego je odlučila da ne želi vezu s njim, ali želi njegovu djecu. Iako zajedno imaju 14 djece, razgovaraju jednom godišnje, a on djecu nikada nije upoznao, piše The Sun.

Vezani članci Slatki prizori ''Ono kad jedva čekaš podijeliti slike djeteta'': Mama objavila urnebesni video koji nasmijava milijune Bebe Mame su navodno uspjele hakirati roditeljstvo pa dijele savjete na internetu, jeste li čuli za ovakva rješenja?

'Ne sjećam se kada sam posljednji puta izašla na spoj. Ne mogu imati društveni život i toliko djece. Moram čekati da moje najmlađe dijete završi školu. Ne mogu djecu ostaviti nekom drugome da se o njima brine dok ja izlazim', rekla je Nadya.

Ove godine, 26. siječnja rodila je Jonaha, Noaha, Maliyahu, McCaija, Isaiahu, Nariyahu, Jeremiahu i Josiaha. U intervjuu je ispričala kako su na ultrazvuku liječnici prvo vidjeli da nosi petero djece, nakon toga šest, a tjedan dana kasnije sedam. 'Molila sam se Bogu da ih ne bude više', ispričala je Nadyja kojoj su prijetili smrću nakon rođenja osmorki te se stoga morala skrivati.

>> Svijetu pokazala osmorke, otac zanijemio

>> Majka osmorki naljutila Angelinu Jolie

>> FOTO: Majka osmorki 8 dana prije porođaja

'Dobivala sam pisma i emailove u kojima je pisalo da zaslužujemo umrijeti. Ispred moje su se kuće održavali prosvjedi. U svijetu postoje mentalno poremećeni ljudi', rekla je Nadyja koja osim osmorki ima sedmogodišnjeg sina Elijaha koji ima poremećaj pažnje i koncentracije, šestogodišnju kći Amerahu, petogodišnjeg sina Joshuau Jacoba, trogodišnjeg autističnog Aidana te dvogodišnje blizance, dječaka Caleba i djevojčicu Calyissu koja ima poremećaj u razvoju govora.