Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografije koje su fascinirale svijet

FOTO: Majka osmorki 8 dana prije porođaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove fotografije Nadye Suleman, majke koja je rodila osmorke, samo osam dana prije porođaja, obišle su svijet i fascinirale javnost.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Suleman, koja je inače nezaposlena te prima socijalnu pomoć, skriva se sa svoje šestero starije djece zbog prijetnji smrću, izjavio je njen glasnogovornik jučer. 33-godišnja majka došla je pod povećalo javnosti zbog povećanja potomstva umjetnom oplodnjom, koja je dovela do rođenja osmorki, 6 dječaka i dvije djevojčice.

Pod udar kritika došla je, nakon što je obznanjeno da živi s roditeljima, nema posao, te prima socijalnu pomoć, a unatoč tome želi još djece. Priznala je svoju životnu situaciju u intervjuu za američku televiziju NBC, no inzistira na tome kako smatra da ne živi na 'grbači' poreznih obveznika. Među tim kritikama primila je i nekoliko e-mailova u kojima su navodno bile prijetnje smrću, stoga je glasnogovornik obitelji najavio sklanjanje majke i djece na nepoznatu lokaciju.

No, Suleman je primila i neke pozitivne reakcije preko svoje internet stranice na kojoj moli dobre ljude za pomoć. Na stranici su tako objavljene i nove fotografije majke, samo 8 dana prije trudnoće, kao i slike tek rođenih osmorki. Na dnu stranice stoji poruka: 'Zahvaljujemo vam svim srcem, Nadya Suleman i djeca'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene