Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istražuje se uzrok

Tragedija kod aerodroma: Dva aviona sudarila se u zraku, nema preživjelih

Sudar zrakoplova u Las Vegasu
Sudar zrakoplova u Las Vegasu Foto: CNLV Fire Department
U sudaru dvaju manjih zrakoplova u zračnoj luci North Las Vegas nema preživjelih. Poginule su sve četiri osobe, a uzrok nesreće se istražuje.

Dva zrakoplova sudarila su se u zračnoj luci North Las Vegas, pri čemu su poginule sve četiri osobe u oba zrakoplova, rekli su zrakoplovni dužnosnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suspendirani su Piloti zaspali na letu na kojem je bilo 153 ljudi, uslijedio je potpuni kaos: Opravdanje koje su dali je navjerojatno Greška na zrakoplovu Sve više slučajeva Otvorena kaznena istraga o avionu koji je ostao bez komada trupa u zraku

Zrakoplov Piper PA-46 pripremao se za slijetanje kada se sudario s Cessnom 172. Piper se srušio na polje istočno od piste, a Cessna je pala u obližnje jezero, javili su iz Federalne uprave za zrakoplovstvo.

Nema preživjelih, a Federalna uprava za zrakoplovstvo i Nacionalni odbor za sigurnost prometa istražuju uzrok nesreće, javlja CBS.

Pročitajte i ovo Srđan Kušćević, pročelnik Područnog ureda civilne zaštite Split, i Sofija Preljvukić PRETRAGA I DRONOM Detalji pada Cessne na Braču, stiže i glavni istražitelj: "Gusta šuma, strmi predio. Morali su se probijati kroz taj gustiš"

Pročitajte i ovo Američka policija (Foto: Arhiva/AFP) STRAŠAN DOGAĐAJ FOTO Lančani sudar između šest vozila u Las Vegasu: "Nikada prije nismo vidjeli ovakav sudar s masovnim žrtvama"

Nekoliko sati nakon kobnog incidenta zračna je luka otvorena za promet, dok su dvije uzletno-sletne staze zatvorene do večeri kako bi se omogućilo hitnim službama i istražiteljima da rade na mjestu događaja, priopćio je Odjel za zrakoplovstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene