Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt koja je potresla regiju

'Ne znam kako da okarakteriziram monstruma koji je ovo napravio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Subotica je 8. kolovoza proglasila danom žalosti zbog tragične smrti 15-godišnje sugrađanke,a njezin otac se nada kako će ovaj slučaj pokrenuti uvođenje oštrije kazne za takve zločine.

Subotica je petak, 8. kolovoza, proglasila danom žalosti zbog tragične smrti sugrađanke, 15-godišnje Tijane Jurić koju je Dragan Đurić brutalno ubio i zakopao na deponiju u okolici Sombora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Detalji brutalnog ubojstva Mesar-ubojica priznao: Tijanu sam silovao i zadavio njezinom majicom Slika nije dostupna Traži je i Interpol Tvrdili da su oteli Tijanu (15): 'Imate tjedan dana, a onda ćemo je mučiti'

'Ne znam kako da okarakteriziram monstruma koji je to sve napravio. Ne znam kakav čovjek moraš biti da bi napakostio ovakvom djetetu. Sa 120 kilograma se iživljavao nad djetetom od 47 kila, pa onda ne znam je li to čovjek ili životinja', rekao je otac ubijene djevojke.

Mesar je udario vozilom, uvukao u auto, a potom ubio

Zahvalio se čitavoj Srbiji zbog pokazane brige i napora da se njegova kći pronađe i rekao kako se nada da će tragična smrt Tijane Jurić pokrenuti uvođenje oštrije kazne za takve i slične zločine, jer 'ljudi moraju shvatiti da se takve stvari ne smiju raditi i da to nije normalno'.

B92 je javio da je osumnjičeni Dragan Đurić nakon uhićenja priznao ubojstvo, te odveo policiju na mjesto gdje je sakrio tijelo ubijene tinejdžerice.

Dnevni list 'Blic' je pronašao njegovu majku Makiviju Đurić u Surčinu koja je rekla da odbija povjerovati kako je njezin sin to napravio, ali ako je istina onda treba snositi posljedice.

'Žao mi je i te djevojčice i mog djeteta, ne mogu vjerovati što sam doživjela', rekla je.

'Sve što sam imala uložila sam u njega, ne znam što mu se dogodilo. Zajedno smo se vratili iz Zrenjanina gdje je on prethodno otišao na odmor kod sestre, a što je radio u Bajmoku ne znam. Posljednjih nekoliko dana je bio šutljiviji nego inače, ali kad bih ga pitala što mu je odgovarao je 'ništa, mama'', rekla je kroz plač majka osumnjičenog Dragana Đurića.

Dragan s majkom živi u iznajmljenoj kući u Surčinu, za koju su zajedno skupljali stanarinu svakog mjeseca, jer teško žive, prenosi Blic.

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije uhitilo je u srijedu navečer ubojicu Tijane Jurić, koja je posljednji put viđena živa 26. srpnja nedaleko od Sportskog centra 'Rata' u Bajmoku, pokraj Subotice, gdje je bila na zabavi s prijateljima.

Uhićeni Đurić je najprije autom udario nesretnu Tijanu, a zatim je ugurao u vozilo, ugušio i potom je pokopao na divljem deponiju pokraj zabačene lokalne ceste desetak kilometara od Sombora. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene