Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U požaru u Chicagu stradalo šestero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestero djece u dobi između tri i 14 godina izgorjelo je u požaru u jednom stanu u sirotinjskoj chicaškoj četvrti North Side, objavili su tamošnji vatrogasci.

Prema izvještaju vatrogasaca, požar je prouzročila zapaljena svijeća u stanu kojem je električna energija isključena još u svibnju.

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek u chicagu Obuljen Koržinek: "Meštrovićev Spomenik Indijancima vrhunsko umjetničko djelo" Slika nije dostupna "Čisti kriminal" U luksuznoj trgovačkoj četvrti u Chicagu masovna pljačka: Ranjeno najmanje 15 ljudi, više od 100 uhićenih

"Ovo je najtragičniji požar koji se dogodio u Chicagu posljednjih godina, a tragedija je tim veća što su stradala djeca", rekao je šef vatrogasaca Raymond Orozco.

Iz stana je istrčala majka noseći jedno dijete vičući kako su ostala još unutra. Na pitanje koliko je još djece u stanu, rekla je osam.

Nažalost, spašeno je još samo jedno dijete i to zahvaljujući slučajnom prolazniku koji je čuo dječje zapomaganje.

Bolničari su mogli samo registrirati da su u požaru smrtno stradali Vanessa Ramirez (14), Eric Ramirez (12), Suzette Ramirez (10), Idaly  Ramirez (6), Kevin Ramirez (3) i Escarlet Ramos (3).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene