Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tisuće Malijaca čekale su u redu da vide čudesnu vjersku viziju na zahodskome zidu.


Ukoliko se nalazite u koloni i s nama želite podijeliti svoj doživljaj, pišite nam i šaljite fotografije te videa na moj.report@novatv.hr

Tisuće Malijaca čekale su u redu da vide čudesnu vjersku viziju na zahodskome zidu u glavnome gradu Bamaku. Bijela mrlja koja mijenja oblik, kažu promatrači, a podsjeća na razne vjerske slike, pojavila se na objektu obitelji Traore u četvrti Hamdallaye u subotu navečer.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput napravila veliku promjenu na sebi na koju bi se odlučilo malo žena Maja Šuput i Nenad Tatarinov Šuput i suprug uživaju kao nikad prije, fanovi im brzo poručili kako im još fali samo jedan detalj

"Vjerujemo da je to vizija našega proroka", kaže za dpa član obitelji Tidianist Muslim Aliou Traore.

Svijetla mrlja na sivom cementnom zidu isprva je izgledala kao muškarac koji kleči u molitvi, a poslije se prometnula u uspravnu ženu, vjerojatno djevicu Mariju, kažu očevici.

Slike mrlje već tjedan dana kruže mobilnim mrežama i vijest o viziji širi se poput šumskog požara, piše njemačka agencija.

ČUDO Djevojčica danima hodala divljinom i tražila pomoć

"Ljudi dolaze i iz Senegala, a posjetilo nas je i nekoliko ministara u malijskoj vladi i vjerskih vođa", kaže Traore.

"To je čudo, i ja sam ga vidio", zavikao je učitelj Aboubakar Diarra. "Isprva sam mislio da je trik, ali sad sam vidio. To je znak od Boga! Mali je velik!"

Neki stanovnici glavnoga grada kažu da je 'ukazanje' došao vidjeti i predsjednik Ibrahim Boubacar Keira. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook