Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Kalabriji uhićeno 16 navodnih članova 'Ndranghete'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaest osoba za koje se sumnja da pripadaju 'Ndrangheti', kalabrijskoj mafiji, uhićeno je u policijskoj operaciji u Crotoneu, u Kalabriji, na krajnjem jugu Italije, doznaje se od policije.

"Uhitili smo ukupno 16 osoba za koje sumnjamo da pripadaju 'Ndrangheti'. Mislimo da su četiri među njima iz samog vrha te organizacije", rekao je policijski dužnosnik u Crotoneu Angelo Morabito.

Pročitajte i ovo Vozilo talijanske policije Velika racija Talijanska policija uhitila 55 mafijaša: Pogledajte na što su iskoristili ilegalno zarađen novac Slika nije dostupna U velikoj policijskoj operaciji protiv 'Ndranghete uhićena 42 mafijaša

Ta su šesnaestorica optužena za zločinačko udruživanje i krijumčarenje droge, dodao je Morabito.

Operacija je nastavak operacije organizirane u Crotoneu početkom travnja u kojoj su uhićena trideset devetorica mafijaša optužena za tri ubojstva iz krvne osvete između nekoliko klanova i da su planirali atentat na glavnog tužitelja u borbi protiv mafije u Crotoneu Piera Paola Brunija u svibnju 2006., prema istom izvoru.

Tristotinjak policajaca sudjelovalo je u operaciji koja se oslanjala na iskaze nekoliko mafijaških pokajnika koji su surađivali s policijom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene