Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatra hara Los Angelesom

VIDEO: Dva vatrogasca stradala u požaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva vatrogasca smrtno su stradala u nedjelju u vozilu dok su se borila s vatrom koja od srijede hara sjeverno od Los Angelesa.

Vozilo s dvije žrtve, pripadnika vatrogasne postrojbe okruga Los Angelesa, skrenulo je s ceste iz još neutvrđenih razloga i survalo se južno od grada Acton, pedesetak kilometara sjeverno od Los Angelesa, izjavio je Mike Bryant, glasnogovornik vatrogasaca. Dvojica vatrogasaca čiji identitet kao ni dob nisu otkriveni, poginuli su tijekom 'intenzivne borbe s plamenim jezicima', dodao je on.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Svjetla na nebu iznad Kalifornije Snimke iz Kalifornije VIDEO Misteriozna vatrena svjetlost snimljena na nebu: "Nisam mogla vjerovati svojim očima"

>> Požari u Kaliforniji: Troje ozlijeđenih, 4.000 kuća evakuirano

Požar koji je zahvatio nacionalnu šumu Angeles, sjeverno od gusto naseljene zone na tridesetak kilometara sjeverno od Los Angelesa smanjen je na manje od pet posto površine u nedjelju i još se uvijek smatra 'izvan nadzora', javlja američka služba nacionalnih šuma. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene