Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Francuskoj počelo suđenje paru optuženom za ubojstvo sedam djevojaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Francuskoj je počelo jedno od najvećih suđenja za serijska ubojstva ikada održanih u Francuskoj koje se uspoređuje sa suđenjem zloglasnom belgijskom pedofilu Marcu Dutrouxu.

Michel Fourniert, star 65 godina, optužen je za otmicu, silovanje i ubojstva sedam djevojaka i mladih žena u Francuskoj i Belgiji od 1987. do 2003. a istovremeno se sudi njegovoj supruzi koja je optužena za suučesništvo u pet ubojstava. Sedam žrtava, u dobi od 12 do 21 godine, bile su zadavljene, ubijene iz vatrenog oružja ili izbodene odvijačem.

Pročitajte i ovo Roger Vangheluwe - 1 prekasno za optužnicu Zlostavljao nećake: Papa Franjo izbacio je belgijskog biskupa iz svećenstva zbog pedofilije Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao

Fourniret je odbio govoriti na otvaranju suđenja ukoliko sudac ne isprazni sudnicu.

Fourniret se u sudnici nalazi u staklom pregrađenom mjestu za optuženike zajedno s njegovom suprugom Monique Olivier, starom 59 godina, koju se sumnjiči da je pomagala u privlačenju žrtava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene