Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za nestalima

U eksploziji u New Yorku šest osoba poginulo, a dvije zgrade uništene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji do koje je došlo zbog curenja plina ozlijeđene su 64 osobe. Među njima je i sedmero djece, od kojih je jedno u kritičnom stanju.

Broj mrtvih u eksploziji koja je u srijedu odjeknula u New Yorku raste i prema posljednjim podacima život je izgubilo šest osoba, a nekoliko ih se smatra nestalima. Uništene su dvije zgrade, a mnogi su ozlijeđeni u incidentu koji je Manhattan prekrio dimom,  a do kojeg je došlo zbog curenja plina piše BBC.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Slika nije dostupna Užas u Americi VIDEO Pogledajte trenutak eksplozije u tvornici čokolade: Najmanje petero poginulih, za ostalima se traga

Spasitelji su počeli pretraživati ruševine nakon što je požar u srijedu navečer konačno ugašen, a potraga i akcija spašavanja nastavile su se i tijekom noći pod svjetlima reflektora. Gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio rekao je kako je komunalno poduzeće dojavu o curenju plina dobilo 15 minuta prije eksplozije. Osim dviju zgrada koje su uništene, teško su oštećene i druge građevine.

Eksplozija na Manhattanu: Dvoje mrtvih, za desecima se traga!

Iz vatrogasnog odjela izvijestili da su su 22 osobe ozlijeđene, ali prema podacima iz bolnica zaprimljeno je 64 ljudi s ozljedama koje su posljedica incidenta. Među njima je i sedmero djece, od kojih je jedno u kritičnom stanju.

Pločnici oko mjesta nesreće bili su prekriveni staklom, a zbog snažne eksplozije s rušili su se predmeti s polica u obližnjim trgovinama, tvrde svjedoci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene