Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Zbog puknuća parne cijevi

U eksploziji u kineskoj elektrani najmanje 21 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji u elektrani u gradu Dangyangu u središnjoj Kini smrtno je stradala najmanje 21 osoba, a pet ih je ozlijeđeno. Do eksplozije je došlo uslijed puknuća parne cijevi pod pritiskom.

U eksploziji koja se dogodila u četvrtak u elektrani u gradu Dangyangu u središnjoj Kini smrtno je stradala najmanje 21 osoba, a pet ih je ozlijeđeno, izvijestila je agencija nova Kina, pozivajući se na informacije mjesnih vlasti.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Justin Trudeau Bez posljedica Kanadski obavještajci: Kina se već dvaput umiješala u parlamentarne izbore

Eksplozija se dogodila uslijed puknuća parne cijevi pod pritiskom u elektrani u industrijskome gradu Dangyangu u središnjoj pokrajini Hubei.

Zasad nisu objavljene ostale pojedinosti nesreće.

Slični slučajevi relativno su česti u industrijskim dijelovima Kine i opetovano povlače pitanja o sigurnosnim standardima u zemlji.

Nakon eksplozije u skladištu kemijskih proizvoda u kolovozu 2015. u luci Tianjin na sjeveru zemlje, kada je poginulo 165 ljudi, kineske su vlasti obećale da će poboljšati sigurnosne standarde u industriji. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene