Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luksuzni hotel

U eksploziji plina teško opečeno šestero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest osoba je pretrpilo teške opekline, a oko tisuću turista je evakuirano u srijedu nakon eksplozije plina u luksuznom hotelu Cordial u Moganu, na Kanarskim otocima, doznaje se iz bolničkih i policijskih izvora.

Najviše je stradala 55-godišnja norveška turistkinja koja ima opekline na 100 posto površine tijela i koja je helikopterom prebačena u sveučilišnu bolnicu Grande Canarie, a još tri žene imaju opekline na 70 posto površine tijela. U eksploziji, do koje je došlo tijekom punjenja boce plinom u odjelu talasoterapije, 17 ljudi je primljeno u bolnicu zbog stanja šoka. Uslijed eksplozije se urušio i dio krova pa je evakuirano skoro tisuću ljudi.

Mogan je turističko mjesto s oko 20.000 stanovnika na jugozapadu Gran Canarija. Samo 115 km od afričkog kontinenta u Atlantskom oceanu smjestilo se sedam otoka Kanarskog arhipelaga: Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, La Gomera, La Palma i El Hierro. (Hina)

Pročitajte i ovo Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete Eksplozija u Mongoliji U glavnom gradu Mongolije VIDEO Eksplodirala cisterna sa 60 tona plina: Poginulo najmanje šest osoba

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene