Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trumpov glasnogovornik rekao je kako misli da američki predsjednik nije čuo pitanje.


Glasnogovornik Donalda Trumpa odbacio je u nedjelju napise po kojima je američki predsjednik navodno odbio stisnuti ruku Angeli Merkel pred kamerama u petak tijekom njihova susreta u Washingtonu.

Vezani članci Trumpove ruke Trump želi uvjeriti svijet da su ove fotografije fotošopirane, no kako mu vjerovati kad stalno laže? Donald Trump i Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) - 1 Neobično rukovanje s kraljicom: Pogledajte kako je Donald Trump ''izveo'' pozdrav s Elizabetom II.

"Mislim da nije čuo pitanje" njemačke kancelarke kada mu je predložila da se još jednom rukuju na zamolbu fotografa, rekao je Sean Spicer za list Spiegel.

Merkel i Trump sjedili su blizu jedno drugom na foteljama u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Činjenica da američki predsjednik ili nije čuo kancelarku ili je ignorirao njezin prijedlog za još jedno rukovanje govori o općoj atmosferi razgovora, ocjenjuju njemački mediji jer je, kako pišu, jasno da se Trump i Merkel nisu složili ni oko imigracije, ni trgovine niti vojnih izdavanja za NATO.

List Bild u nedjelju kaže da je nevjerojatno da Trump ne bi čuo kancelarkin prijedlog jer je ona sjedila odmah do njega te podsjeća da za trajanja čitave te scene on njoj nije uputio nijedan pogled. (Hina)