Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesuđeni predsjednik

Trump odustao: Biznis je moja prava strast!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump je izdao priopćenje za javnost u kojem poručuje kako se neće kandidirati za predsjednika SAD-a.

Trump je, kako naglašava, odluku donio nakon pomnog razmišljanja. Iako je i dalje uvjeren kako bi pobijedio u kampanji, shvatio je posljednjih mjeseci kako se u takav pothvat ne može upuštati s 'pola snage'. 'No, posao je moja najveća strast i nisam spreman napustiti privatni sektor', kazao je Trump.

Pročitajte i ovo Izbori, ilustracija Traži šefa kampanje Promijenio ime u Doslovno Bilo Tko Drugi i ušao u izbornu utrku: "Mogli ste odabrati bolje!" Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili"

>> VIDEO: 'Ovako bi izgledala Bijela kuća da je Trump predsjednik'

Nesuđeni američki vođa tako zahvaljuje milijunima Amerikanaca koji su mu dosad pružili podršku, i obećaje im kako će nastaviti zatsupati njihove interese kako u političkom, tako i u svijetu ekonomije. 'Radujem se potpori kandidatu koji će biti dovoljno sposoban da se suočava s problemima SAD-a, i nadam se da će, kad se ta osoba jednog dana pojavi, biti agent promjena koji je ovoj zemlji jako potreban', kazao je biznismen.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene