Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potres koji je u utorak navečer pogodio područje Žepča u susjednoj BiH, osjetio se i u Visokom, a prema pisanju bosansko-hercegovačkih potrala izazvao je smrt 32-godišnje trudnice iz tog grada.


'Pokušali smo je odmah reanimirati, ali, na žalost, nismo joj mogli pomoći. Nakon pola sata reanimacije mogli smo samo ustanoviti smrt. Dakle, samo sat i po nakon što je zabilježen potres, žena je dovezena mrtva, a pretpostavlja se da je uzrok smrti strah od potresa', kažu u Domu zdravlja u Visokom. Prema pričama mještana, nesretna je žena u trenutku potresa krenula po kćerku koja je bila u krevetiću, ali se od straha ukočila i pala.

Vezani članci Gordan Maras u Saboru - 1 Maras u otvorenom pismu proziva Plenkovića za izdaju: "Hitno izmijeniti odluku o financiranju najamnine stradalima u potresu" Novi Zeland Novi Zeland: Potres magnitude 5,9 blizu Wellingtona

Obitelj je odbila obdukciju, pa će službeno uzrok smrti ostati nepoznat iako su liječnici suglasni u tome da se vjerojatno radi o strahu od potresa.