Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Srbiji

Trudnica pala i slomila vrat na ledu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragična nesreća dogodila se u selu Nikoličevo u Srbiji, u kojoj je pri padu na zaleđenoj cesti 20-godišnja trudnica slomila vrat i na mjestu poginula.

Tijelo poginule trudnice Marije Pavlović, pronašao je njezin susjed, kojeg je zatečeni prizor šokirao. 'Lice joj je bilo prekriveno šalom, a po tijelu je bilo snijega. Kada sam otkrio šal, prepoznao sam Mariju, moju susjedu, s kojom sam odrastao. Oči su joj bile sklopljene, provjerio sam joj puls i vidio da ne daje znake života. Pokušao sam s umjetnim disanjem, a zatim otrčao do prve kuće da pozovem Hitnu pomoć', ispričao je za Press susjed Ivica.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Ilustracija Sramota Trudnica izgubila bebu zbog nevjerojatne pogreške liječnika

Dežurni mrtvozornik Ljiljana Nešić, potvrdila je kako je nesretna djevojka poginula na mjestu pada uslijed pucanja vratnih kralješaka, prilikom pada te da na tijelu nije imala niti jednu drugu ozljedu. Njezin suprug Slađan teško je pogođen tragedijom, ako i Marijini roditelji, do kojih se ona zaputila seoskim putem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene