Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Čileu

Trenutak u kojem je vlak iskliznuo i zabio se u zgradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlak podzemne željeznice za vrijeme probne vožnje iskočio je s tračnica i udario u zgradu u Santiagu, u Čileu.

'Žalimo zbog incidenta koji se dogodio jutros na području Lo Oavllea i štete koju smo uzrokovali na ovoj privatnoj zgradi', rekao je direktor metroa Alvaro Caballeros, nakon što se vlak punom brzinom zaletio u jednu stambenu zgradu.

Pročitajte i ovo Devastirana Mimoza - 3 đakovačka Mimoza Nekad ponos grada danas je ruglo koje zjapi prazno i propada: "Bez obzira čije je to, narod je to stvarao, a vidi što huligani rade" Gori zgrada u Valenciji - 1 Više je ozlijeđenih VIDEO/FOTO Drama u Valenciji, vatra guta zgradu od 14 katova: "Ovo je sablasno"

U ovoj je nesreći lakše ozlijeđen samo vozač, dok je oštećeno šest automobila parkiranih u blizini zgrade, javljaju agencije.

>> Nevjerojatno kako izgleda ova podzemna željeznica!

'To je zona u kojoj ima mnogo djece i ovo je mogla biti mnogo gora nesreća. Vlasti bi trebale uzeti u obzir što se ovdje dogodilo i osigurati da se to više ne ponovi', rekao je jedan od stanovnika zgrade u koju se zaletio vlak.

Drugi je stanovnik pokazao koliko je daleko vlak odbacio parkirane automobile, a jedan je završio pod kotačima metroa. Uzrok nesreće se istražuje.

Ovaj su događaj snimile gradske nadzorne kamete, a snimku probijanja tunela metroa i zalijetanje u zgradu možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene