Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlak podzemne željeznice za vrijeme probne vožnje iskočio je s tračnica i udario u zgradu u Santiagu, u Čileu.


'Žalimo zbog incidenta koji se dogodio jutros na području Lo Oavllea i štete koju smo uzrokovali na ovoj privatnoj zgradi', rekao je direktor metroa Alvaro Caballeros, nakon što se vlak punom brzinom zaletio u jednu stambenu zgradu.

Vezani članci Rupe od metka na zgradi Vlade - 7 Na zgradi Vlade vidljivi tragovi pucnjave: U pročelju i prozorima rupe od metaka Poruka u zgradi Netko im je razbio ulazna vrata, imali su što čitati kad ih je na oglasnoj ploči dočekala poruka

U ovoj je nesreći lakše ozlijeđen samo vozač, dok je oštećeno šest automobila parkiranih u blizini zgrade, javljaju agencije.

>> Nevjerojatno kako izgleda ova podzemna željeznica!

'To je zona u kojoj ima mnogo djece i ovo je mogla biti mnogo gora nesreća. Vlasti bi trebale uzeti u obzir što se ovdje dogodilo i osigurati da se to više ne ponovi', rekao je jedan od stanovnika zgrade u koju se zaletio vlak.

Drugi je stanovnik pokazao koliko je daleko vlak odbacio parkirane automobile, a jedan je završio pod kotačima metroa. Uzrok nesreće se istražuje.

Ovaj su događaj snimile gradske nadzorne kamete, a snimku probijanja tunela metroa i zalijetanje u zgradu možete pogledati u priloženom videu.