Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovezen mrtav u bolnicu

Tragedija u Brčkom: Mladić se na proslavi rođendana ugušio komadima janjetine

Hitne službe u BiH, ilustracija (Foto: Miro Petrovic/Vecernji list)
Hitne službe u BiH, ilustracija (Foto: Miro Petrovic/Vecernji list) Foto: Miro Petrovic/Vecernji list
Zalogaji mesa bili su kobni za mladića na proslavi rođendana u Brčkom, u BiH.

23-godišnji mladić iz Bukare, sela kod Brčkog, u srijedu se ugušio zalogajem hrane. Tragedija se dogodila kada se društvo okupilo na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja u tom selu, gdje je služena janjetina.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

"U jednom trenutku prijatelj je zabacio glavu unazad i poplavio po licu i vratu. Mislili smo da mu je pozlilo i iznijeli smo ga izvan prostorije pa ga položili na bok. Netko mu je izvadio jezik i on je počeo disati, ali je ubrzo ponovno došlo do komplikacija. Tada smo pozvali Hitnu pomoć", kazao je jedan od očevidaca s proslave rođendana.

Iz Urgentnog centra Opće bolnice Brčko prioćeno je da je pacijent dovezen mrtav i najvjerovatnije je preminuo tijekom prijevoza do bolice, piše Avaz. Jedan od očevidaca rekao je da je od medicinskih djelatnika saznao da su iz grla mladića izvadili "dva veća, nesažvakana komada mesa", javila je brčanska Hit televizija.

"S obzirom na to da je nastupila smrt, policija poduzima neophodne mjere i radnje kako bi utvrdila sve okolnosti tog događaja", kazao je Halid Emkić, šef Operativno-komunikacionog centra u brčanskoj policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene