Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zdrobio vlastito dijete

Tragedija: Poskliznuo se na igračku, pao na sina i ubio ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretni 20-godišnji Sam Barwick slučajno se poskliznuo na igračku ostavljenu na podu dnevnog boravka te pao preko svog šestomjesečnog sina koji je preminuo od zadobivenih ozljeda, izvijestila je policija.

Inženjera Sama Barwicka nitko ne može utješiti nakon nesreće u kojoj je njegov sinčić zadobio nekoliko prijeloma i frakturu mozga. 'Nisam vidio igračku na podu i pao sam. Ne sjećam se točno kako se to dogodilo, samo se sjećam sina kako me gleda' ispričao je šokirani sam, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna strava kod dubrovnika Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima"

Dječačić, koji se igrao na podu, dobio je katastrofalne ozljede kada je na njega pao 1, 82 centimetra visok i 82 kilograma težak Sam. Dječakova 19-godišnja majka Katie Holder u vrijeme nesreće kuhala je u kuhinji čaj kada je začula vrisku iz dnevnog boravka. Pohitala je u sobu i zatekla zaplakanog supruga kako u rukama drži ozlijeđenu bebu.

Majka je zgrabila dječačića i otrčala s njim prvom susjedu koji je nedavno položio ispit prve pomoći, no on nije mogao učiniti ništa da spasi bebu. U bolnici su ga dva dana održavali na životu pomoću aparata, no i oni su bili nemoćni.

Tragedija se dogodila 15. studenog protekle godine u obiteljskoj kući u Hullu, u istočnom Yorkshireu, u vrijeme kada se obitelj spremala večerati i gledati televizijsku seriju The X Factor. Policija je istražila nesreću te zaključila kako nema sumnji da Leonovo smrt nije nesretni slučaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene