Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tinejdžerica je optužena za ubojstvo svoje majke i dvoje mlađe braće, u mjestu Alba u Texasu. U gradiću od svega 430 stanovnika ubojstva nije bilo posljednjih 18 godina.


Policija je izjavila da je kći, osuđena za ovaj zločin, izlazila s drugim osumnjičenikom, 19-godišnjim Charliem Jamesom Wilkinsonom. Sudionici ubojstva su i 20-godišnji Charles Allen Waid i 18-godišnja Bobbi Gale Johnson. Za svakog pojedinačno određena je jamčevina u iznosu od 1,5 milijuna dolara.

Vezani članci Ukidanje nošenja maski, ilustracija Ova država zabranjuje kažnjavanje ljudi koji ne nose maske i ukida ograničenja: ''Vrijeme je da 100 posto otvorimo'' Zaleđena mrežica Od hladnoće im se smrznula mrežica na na prozoru, pucketanje je zabavilo cijelu obitelj

Policija ne želi otkriti identitet djevojke koja je naručila ubojstvo jer se radi o maloljetnici. Naglašavaju da je motiv stravičnog ubojstva bila djevojčina ljutnja jer joj roditelji nisu dopustili da izlazi s jednim od troje osumnjičenih. Pretpostavlja se da je i ona sama sudjelovala u izvršenju brutalnog zločina.

Policija je maloljetnu osumnjičenicu pronašla u kamp-kućici jednog od suučesnika, naglasio je gradski šerif David Traylor.

Stravičan napad dogodio se tijekom nedjeljne noći. Kako kaže šerif Taylor, majka 37-godišnja Penny Caffey ubijena je pucnjevima iz pištolja i ubodima nožem. Njezin 8-godišnji sin Tyler ubijen je nožem, a 13-godišnji Mathew pucnjevima iz pištolja i ubodima nožem. 

Policija je obitelj pronašla na zgarištu jer su ubojice nakon zločina kuću zapalile.

Pokušaj ubojstva preživio je samo otac Terry Caffey iako su mu pucali u glavu. Uspio je otpuzati do susjedove kuće i pozvati pomoć, a pomogao je i policiji da identificira jednog od osumnjičenika. Trenutačno je u kritičnom stanju i nalazi se na operaciji.

Obitelj Caffey bila je ugledna u Albi. Bavili su se glazbom, dječaci su svirali gitaru i harmoniku, a majka je u crkvi svirala glasovir. Glazbenu obitelj predvodio je otac koji je često svojoj kćeri govorio kako želi da baš ona pjeva na njegovom sprovodu.