Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filmska potjera

Tinejdžeri pošteno namučili policiju: Bježali im više od dva sata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam tinejdžera, od kojih najmlađi ima samo 13 godina, uhićeno je u australskom Brisbaneu nakon što su ukradenim BMW-ima više od dva sata bježali policiji.

U pomoć policiji pri dramatičnoj potjeri ulicama Brisbanea priskočili su helikopteri televizijskih kuća koji su tinejdžere u dva ukradena BMW-a pratili iz zraka.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

>> I toga ima: Biciklom bježao od presretača na autocesti!

Crni BMW Z4 kabriolet i bijeli BMW 4WD X5 su ukradeni u ponedjeljak s jednog imanja u predgrađu Brisbanea. Jedno od ukradenih vozila svoju je utrku završilo u trgovačkom centru koji su opkolili policajci i policijski psi.

Lokalni mediji su izvijestili da je 7 tinejdžera suočeno s čak 50 točaka optužnice, uključujući provalu, krađu i nezakonito korištenje motornog vozila. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene